Een nieuwe naam in Vintage en Classic Car rally’s

…..een nieuwe naam met bekende gezichten. Wij hebben ervaring met het uitzetten en uitvoeren van rallies op alle zes de continenten.

Onder elkaar hebben de oprichters tienduizenden rally kilometers over de gehele wereld gereden en sommige onder ons hebben het geluk een carrière in de autosport te hebben gehad.
Onze passie heeft er ons toe aangezet om Rally the Globe op te richten als een commerciële maar non-profit leden club die ons terug brengt naar de oorspronkelijke spirit van de sport.

Onze club bestaat uit een brede familie van autosport liefhebbers die in hun historische en klassiek auto’s de wereld willen verkennen.
Wij organiseren endurance rallies die competitief zijn, met behoorlijk wat off-road secties en die ons over de gehele wereld zullen uitdagen. Daarnaast organiseren we ook ‘adventure rallies’ waarbij we de wereld ontdekken met een eenvoudiger competitie formaat, met minder off-road sections en in met een minder hoog tempo. Al onze rallies worden begeleid door een zeer ervaren support en safety crew. We zorgen er voor dat we altijd tijdens de rallies de best beschikbare accomodaties zullen vinden en dat menen we echt! Omdat we een non-profit organisatie zijn berekenen we nooit meer voor de rally dan de werkelijke kosten.

Ga mee met ons zeer ervaren en bevlogen team om met onze rally familie de wereld te verkennen, levensveranderende ervaringen op te doen en het avontuur van je leven te rijden.
Deel de hoogte- en diepte punten van het leven op de weg en maak deel uit van het volgende hoofdstuk van de door de legendarische Philip Young begonnen endurance rally traditie.
We zien Rally the Globe meer dan een bedrijf en meer dan een Club. We bouwen aan de volgende generatie van onze endurance rally familie die de erfgenamen worden van een glorieuze traditie.
We kijken er naar uit om ons volgende grote avontuur me je te delen.

Meer informatie over onze evenementen  is beschikbaar op onze Engelstalige website.

U kunt ook met onze directeur Mick De Haas spreken op mick.dehaas@rallytheglobe.com

Onze Rally’s