Een nieuwe naam in Vintage en Classic Car rally’s

…een nieuwe naam, maar met oude handen. We hebben ervaring met het plannen en uitvoeren van evenementen op alle zes de continenten. Onder ons, hebben we duizenden kilometers rallywerk over de hele wereld geklokt en sommigen van ons hebben het geluk gehad om een carrière als autosportprofessional te hebben. Onze passie heeft ons ertoe aangezet om Rally the Globe op te richten als een commerciële maar non-profit ledenclub die ons terugbrengt naar de oorspronkelijke geest van onze sport.

Onze club ondersteunt een brede familie van motorsportliefhebbers die de wereld willen verkennen in historische en klassieke voertuigen. We zullen competitieve rally’s organiseren in de duurcategorieën met belangrijke off-road secties en die ons zullen uitdagen in alle continenten van de wereld. We zullen ook avonturenrally’s organiseren die de wereld zullen verkennen in een lichtere competitieomgeving, met minimale off-road secties en in een meer beschaafd tempo. Alle rally’s van onze club komen met de zeer ervaren ondersteuningsploeg en veiligheidsdekking. We zullen altijd de beste accommodatie vinden (en we menen het) en, omdat we een non-profit bedrijf zijn, rekenen we niet meer dan de kosten voor het organiseren van de rally’s aan.

Ga met ons mee om met een ervaren team en in de rallyfamilie de wereld rond te trekken om levensveranderende ervaringen en het avontuur van je leven te garanderen. Deel de hoogte- en dieptepunten van het leven op de weg en maak deel uit van de volgende fase van de door de legendarische Philip Young begonnen endurance rallytraditie. Daarom zien wij Rally the Globe meer dan een bedrijf en meer dan een club. We bouwen aan de volgende generatie van de rallyfamilie die de erfgenamen zijn van een glorieuze traditie. We kijken ernaar uit om ons volgende grote avontuur met u te delen.

Meer informatie over onze evenementen  is beschikbaar op onze Engelstalige website.

U kunt ook met onze directeur Mick De Haas spreken op mick.dehaas@rallytheglobe.com

Onze Rally’s